|
| Bancuri | |
|
+5Alekz Paul lebron vali Robi Pitzy 9 participan?i | Autor | Mesaj |
---|
Pitzy Membru
Numarul mesajelor : 85 Varsta : 32 Location : Laboratoru' de fiziq :X Data de inscriere : 05/10/2007
| Subiect: Bancuri Sam Oct 06, 2007 3:38 am | |
| Aici bagati bancuri de preferabil dinalea seci =)) P.S : Vedeti ca paul ii zeu la asha ceva | |
| | | Robi Membru
Numarul mesajelor : 66 Varsta : 32 Location : inca caut Data de inscriere : 05/10/2007
| Subiect: Re: Bancuri Sam Oct 06, 2007 5:04 am | |
| | |
| | | Pitzy Membru
Numarul mesajelor : 85 Varsta : 32 Location : Laboratoru' de fiziq :X Data de inscriere : 05/10/2007
| Subiect: Re: Bancuri Sam Oct 06, 2007 3:18 pm | |
| Un submarin in desert : - Catzi? - 5 - Ce 5? - Ce catzi ? | |
| | | Pitzy Membru
| Subiect: Re: Bancuri Dum Oct 07, 2007 4:03 am | |
| Bush President: ba paul PAUL x92: da? Bush President: iao Bush President: ahahahahaha Bush President: ))) PAUL x92: plm PAUL x92: ca is obosit PAUL x92: nam vazut cu cine vorbesc
>deci asta e pe bune si e un mini-banc< | |
| | | Robi Membru
Numarul mesajelor : 66 Varsta : 32 Location : inca caut Data de inscriere : 05/10/2007
| Subiect: Re: Bancuri Dum Oct 07, 2007 4:39 am | |
| ) Victor tiam dato pe forum pe undeva ii cv ce tre sa iei | |
| | | lebron vali Membru
Numarul mesajelor : 142 Varsta : 32 Location : Sparta Data de inscriere : 05/10/2007
| Subiect: sa bag si eu ceva bance sece Dum Oct 07, 2007 2:52 pm | |
| Care ii asemanarea dintre un vultur si o cartita? Ambele merg pe sub pamant inafara de vultur aia cu clatitele in desert le stiti ca la una ii cade gemu afara ; Alintu si Alinuta se plimbau pe un pod.La un moment dat podul se prabuseste si alinut pica in apa si moare.Aliuta a fost mai norocoasa:s-a agatat cu ochiu de un cui | |
| | | Paul Admin
Numarul mesajelor : 203 Varsta : 32 Location : Under your desk Data de inscriere : 22/09/2007
| Subiect: Re: Bancuri Sam Oct 13, 2007 2:29 am | |
| „După ce efectele încălzirii globale, gripa aviară și Laura Andreșan au făcut ca până acum adversarele României să piardă partidele prin neprezentare, iată-ne la marea finală! Echipele sunt aliniate la centru: brazilienii salută publicul, iar cincisprezecele românesc joacă „telefonul fără fir” cu ultima încurajare venită de la Pițurcă: «Nu uitați că e țara din care aducea MM fotbaliști». Se aude fluierul de început. Dorinel nu-l aude și cântă în continuare imnul. Mircea Sandu începe încălzirea. Min 3. Românii atacă dezlănțuit, dar … vai, ce arbitraj părtinitor! … Corpodean oprește meciul pentru un «înainte». Min. 4. Dorinel începe să are terenul. Min. 6. Lobonț se plictisește în poartă, dar mai schimbă o vorbă cu stripteuzele care se mlădiază pe barele laterale. Min8. Mutu trage toată echipa după el să o așeze mai repede în zid. Șut Juninho, bară-bară, mingea traversează terenul și … este 1-0 pentru România! Ai noștri protestează că au rămas fără stripteuze, dar golul e validat. Min. 9. Ogăraru ridică publicul în picioare, pentru că trebuie să ajungă la scaunul lui. Min. 11. Dorinel termină de arat terenul și trece la însămânțat. Min. 12. Bănel este la un pas să-și treacă numele pe lista marcatorilor, însă Lobonț se opune. Min. 13. Încurajat de prezența în tribune a scouterilor de la Dinamo Tirana veniți special să-l vadă, Chivu pleacă în atac, dar impresarii îi fac semn să stea liniștit, că emisarii n-au portofelele la ei. Min. 15. După o pasă greșită a lui Lobonț, Pițurcă strigă la el: „De ce joci cu Ochiroșii?”. Lobonț îi răspunde: „Hai, bre, că n-am băut decât o sticlă!”. Min 18. Chivu ii cere arbitrului sa opreasca meciul pentru ca l-a sunat Giovanni pe mobil sa-i propuna un transfer la Unirea Urziceni Min. 20 Corner Brazilia. Lobont boxeaza balonul si capul lui Chivu. Acesta din urma se supara ca i-a stricat freza. Lobont promite sa il impace la o tigara la pauza. min 25 Dorinel culege roadele pamantului dupa ce a arat si a semanat! Min 28. La colțul terenului, MM le face oferte brazilienilor veniți să bată cornere. Elton semnează pe loc cu Unirea Urziceni. Min 33 lobont cade pe ganduri si isi rupe mana
PAUZĂ. Pițurcă împarte ultimele sfaturi: “Lobonț, stinge tigara. Chivu, nu mai pufăi ca locomotiva. Bănel, acum poți să tragi la poarta aia. Mutu, poți să îți faci tatuajele în timpul liber? Rădoi, lasă geamurile că ne ia curentul. Ogarăru … Ha ha, glumeam și eu!
PAUZĂ. Alina Plugaru își începe tentativa de stabilire a unui record mondial. Trece pauza. Românii ies de la cabine, brazilienii intră. La revenirea pe gazon, Elton e de negăsit.
Min 52. Meciul se oprește câteva secunde, întrucât un buldozer urmat de un excavator trec spre Parcul Bordei. Jocul se reia pe partea neafectată de șenile.
Min 62. Aut pentru România și schimbare: iese Neșu, intră Alexandru Pițurcă. Acesta cere mingea de la Roșu. Roșu nu vrea să i-o dea. Pițurcă-junior plânge: “Taaaaaaaaatiiiiiiii, zi-i la Roșu să-mi dea mingea!”.
Min 68. Arbitrul cere întreruperea meciului din cauza unui obiect strălucitor aflat în tribună. Mititelu își dă jos ochelarii de soare și partida se reia.
Min. 69. Intră Coman în locul lui Lobonț. Copos strigă la Coman că îi mărește contractul de la o foaie A4 la o foaie A3.
Min. 88. Ganea ia mingea și o așază la punctul cu var. Din păcate, ia galben pentru henț, întrucât nu se dictase niciun penalty.
Min. 90. Mutu, într-un moment de inspirație, îi pasează lui Adriano. Acesta înscrie pe lângă Coman, care discuta cu Copos prelungirea contractului la 2 metri. PENALTY-URI. Trage Ronaldo. În zid. Dorinel se apropie de balon și … goool! Din păcate, la poarta cealaltă. Bănel îl consolează. Ronaldinho trage de patru ori la rând în bară, iar vânzările la Coca-Cola se dublează. Piți încearcă să-l convingă pe Mutu să tragă, dar acesta îi spune că s-a lăsat. E nevoie de un singur gol, unul singur. Chivu își ia inima în dinți și pune mingea pe punctul cu var. În tribună, impresarii au semnat deja precontracte cu 3 echipe din Sri Lanka, San Marino și Togo. Chivu se îndreaptă spre balon, dar … se răzgândește. Piți face o ultimă schimbare: se introduce în teren. Nervos pentru că românii trag de timp, Dida șutează cu sete, mingea îl lovește pe Piți în ceafă și intră în poartă. Goool!!! România e campioană mondială! DUPĂ MECI. Cornel Dinu face o scurtă analiză: ”Băieții au anihilat hiatusul căscat între dorința de samba a brazilenilor și sârba noastră din străbuni, printr-o posesie regresivă în timp, care ne-a adus aminte de urcările în atac ale regretatului Mișa Klein. Ar fi fost dezirabil să îl vedem și pe acest puști Copil, ca să nu rămânem cu gustul amar al ratării care ne caracterizează pe noi ca popor și pe mine ca orator”. | |
| | | Pitzy Membru
| Subiect: Re: Bancuri Sam Oct 13, 2007 4:04 am | |
| paul stiu ca te pricepi la bancuri seci da asta ii LUNG ! poti rezuma pls ce scrie acolo ca mi greu sal citesc pe tot | |
| | | Paul Admin
Numarul mesajelor : 203 Varsta : 32 Location : Under your desk Data de inscriere : 22/09/2007
| Subiect: Re: Bancuri Sam Oct 13, 2007 1:59 pm | |
| - Pitzy a scris:
- paul stiu ca te pricepi la bancuri seci da asta ii LUNG ! poti rezuma pls ce scrie acolo ca mi greu sal citesc pe tot
nui chiar asa sec si are legatura cu fotabalul curand cateva seci | |
| | | lebron vali Membru
Numarul mesajelor : 142 Varsta : 32 Location : Sparta Data de inscriere : 05/10/2007
| Subiect: bance Sam Oct 13, 2007 3:37 pm | |
| asta ii cel mai tare banc pe care lam auzit pacat ca ii lung dar ii supramega fain mai ales cu dorinel si restu | |
| | | Alekz Sponsor
Numarul mesajelor : 22 Varsta : 39 Location : Harad Data de inscriere : 05/10/2007
| Subiect: Re: Bancuri Sam Oct 13, 2007 5:28 pm | |
| Trei soareci intr-un bar trageau shot-uri de tequila.Primul toarna un shot, isi umfla muschii si incepe: - Ba fraierilor, voi stiti capcanele alea de soareci pe care le pun oameni cu o bucatica de cascaval inauntru? Ei bine, io desfac dintii aia, fac vreo 20 de tractiuni la capcana , iau cascavalul si o sterg, ba!!! - Mama , ce tare e asta! Al doilea isi pune tequila, se scutura si zice: - Brrr, stiti voi grauntele alea mici si roz,bobitele alea de grau cu otrava ? Eu iau cateva boabe, le pisez, le pun pe o foita si pac! le trag pe nas! - Ba ... asta e nebun de tot! auzi, se drogheaza cu otrava! Al treilea isi pune si el un paharel, il da pe gat, se incordeaza, se scutura un pic si o ia la fuga. - Unde fugi dementule? - Ma duc sa f*t o pisica !!! | |
| | | christi1414 Membru
Numarul mesajelor : 110 Data de inscriere : 06/10/2007
| Subiect: Re: Bancuri Dum Oct 14, 2007 3:46 am | |
| imi place bancu lu paul | |
| | | christi1414 Membru
| Subiect: Re: Bancuri Dum Oct 14, 2007 4:18 am | |
| Trei barbati se laudau cu cadourile pe care le cumparasera sotiilor de Ziua Femeii: -Eu i-am luat ceva negru care atinge suta in 8 secunde... si se potriveste cu tinuta ei... -Ce anume? -Un BMW! Al doilea: -Eu i-am luat ceva rosu care atinge suta in 5 secunde... si se potriveste cu tinuta ei... -Ce anume? -Un Ferrari! Al treilea: -Eu i-am luat ceva alb care atinge suta instantaneu... si se potriveste cu tinuta ei... -Ce anume? -Un cantar!
Esti betiv atunci cînd:
1. Ai discutii în contradictoriu cu obiectele din jur si mai si pierzi. 2. Trebuie sa te tii de asfalt ca sa nu cazi de pe trotuar. 3. Serviciul te împiedica sa bei destul. 4. Doctorul tau gaseste sînge în alcool la analize. 5. Capacul de la WC se loveste repetat si cu înversunare de capul tau. 6. Ajungi sa crezi ca votca e o grupa sangvina. 7. Nu-ti recunosti nevasta decat daca te uiti la ea printr-un fund de pahar 8. Doua mîini si doar o gura - asta chiar ca e o problema cu bautura. 9. Vezi mai bine daca tii un ochi închis. 10. Nenorocita aia de parcare s-a mutat mai încolo cît erai tu în cîrciuma. 11. Cazi de pe podea. 12. Pe copii tai îi cheama Ovidiu, Finlandia, Stalinskaya, Tuborg si Heineken
Badea Gheorghe in KOREA Il asteapta un corean forte amabil la aeroport ca saluta: Yon KUNKOY ....Gheorghe... Cu Doua
Trei barbati se laudau cu cadourile pe care le cumparasera sotiilor de Ziua Femeii: -Eu i-am luat ceva negru care atinge suta in 8 secunde... si se potriveste cu tinuta ei... -Ce anume? -Un BMW! Al doilea: -Eu i-am luat ceva rosu care atinge suta in 5 secunde... si se potriveste cu tinuta ei... -Ce anume? -Un Ferrari! Al treilea: -Eu i-am luat ceva alb care atinge suta instantaneu... si se potriveste cu tinuta ei... -Ce anume? -Un cantar!
Badea Gheorghe in KOREA Il asteapta un corean forte amabil la aeroport ca saluta: Yon KUNKOY ....Gheorghe... Cu Doua
Esti betiv atunci cînd:
1. Ai discutii în contradictoriu cu obiectele din jur si mai si pierzi. 2. Trebuie sa te tii de asfalt ca sa nu cazi de pe trotuar. 3. Serviciul te împiedica sa bei destul. 4. Doctorul tau gaseste sînge în alcool la analize. 5. Capacul de la WC se loveste repetat si cu înversunare de capul tau. 6. Ajungi sa crezi ca votca e o grupa sangvina. 7. Nu-ti recunosti nevasta decat daca te uiti la ea printr-un fund de pahar 8. Doua mîini si doar o gura - asta chiar ca e o problema cu bautura. 9. Vezi mai bine daca tii un ochi închis. 10. Nenorocita aia de parcare s-a mutat mai încolo cît erai tu în cîrciuma. 11. Cazi de pe podea. 12. Pe copii tai îi cheama Ovidiu, Finlandia, Stalinskaya, Tuborg si Heineken | |
| | | christi1414 Membru
| Subiect: Re: Bancuri Dum Oct 14, 2007 4:18 am | |
| Cum să faci o manea de succes în 10 pași simpli: PASUL 1 Nume de baștan (Elvis, Florin Fermecătoru', Englezu', etc.).
PASUL 2 Incultură generală obligatorie.
PASUL 3 IQ mai mic decît numărul de la pantofi. Cîștigarea unui loc în categoria proști, dar mulți.
PASUL 4 Posesie (sau achiziționare pe parcurs) limuzină, castel, faraoancă și boraci (puradei).
PASUL 5 Rude-n pușcărie.
PASUL 6 Imagine I. Bijuterii - lanț, ghiul și brățară de aur - mai mult de jumătate din greutatea corporală. II. Freza - 2 părți gel, o parte păr. III. Hainele - cît mai strălucitoare și de prost gust. a. Cămașă (albă sau neagră). b. Pantaloni (preferabil negri). c. Pantofi de lac. d. Vestă, manta sau capă.
PASUL 7 I. Versuri Vocabular obligatoriu: bani, dușmani, țigani, golani, femei, fetițe, prințesă, băutură, dolari, aur, parai, lovele, milionar, Mercedes, celular, inimă, suflet, Dumnezeu, viață, valoare. Interjecții : oooooooof, ah, sha-la-la, cicalaca-cichicha, etc.
II. Sunt admise: a. greșeli gramaticale; b. verbe - conjugare și acord; c. substantive - plural la alegere; d. greșeli de tipul "la toți", "lu' copilu' meu" și din seria "casă" - "aș vrea ca să te regăsesc"; e. versuri albe; f. rime cu același cuvînt; g. metafore duse la extrem ("floarea florilor", "sugativă-n portofel"); h. cuvinte străine ("bambina", "ragazza", etc.).
PASUL 8 Subiecte I. iubirea a. relațiile 1. cu mai multe femei 2. reușite 3. nereușite (vezi părăsire) b. părăsire 1. pentru altul/alta (merge și homo) 2. pentru bani 3. pentru ambele 4. moarte II. familia a. copiii b. nevasta c. fratele d. bunăstare, părăsire sau laudă III. banii a. deținerea lor în cantități exagerate b. risipă firească c. invidia celorlalți IV. laudă proprie (bogăție, bunăstare, performanțe sexuale, sex-appeal, performanțe muzicale)
PASUL 9 Melodia I. instrumente consacrate a. acordeon b. orgă proastă c. instrument de suflat d. tobe de sintetizator cu generozitate II. voce a. opțională și/sau chinuită b. ecou c. accent obligatoriu d. rap inclus III. originalitate facultativă
PASUL 10 Videoclip I. mișcări necesare (pentru manelist) a. stînga-dreapta (maxim doi pași) b. pocnire din degete c. zîmbet cuceritor II. 15-20 de fete dotate care să-și agite echipamentul III. decor prost (sau inexistent) IV. lumini cît mai colorate V. cîteva mașini decapotabile în care să cînte barosanu'. | |
| | | Victor Membru
Numarul mesajelor : 26 Varsta : 32 Data de inscriere : 06/10/2007
| Subiect: Re: Bancuri Lun Oct 15, 2007 2:31 am | |
| ala de mai de sus a lu paul ii mortal! asta de mai jos ii cam slabutz.. | |
| | | andrei Membru
Numarul mesajelor : 47 Varsta : 32 Location : arad Data de inscriere : 06/10/2007
| Subiect: Re: Bancuri Mar Oct 16, 2007 12:25 am | |
| Intrebare: - Zebrele sunt negre cu dungi albe, sau albe cu dungi negre. Raspuns: - Da 4 lucruri pe care nu ai vrea sa le auzi in timpul operatie tale: -Ce vrei sa spui, nu era vorba de o operatie de schimbare de sex? -La naiba pagina 46 lipseste din maual! -Da-mi aia...aia ..nu aia..aialalta -La naiba a cazut curentul!Inca o operatie la lumanare! Cind NASA a inceput trimiterea de astronauti in spatiu, s-a descoperit ca pixurile nu functioneaza in stare de imponderabilitate. Pentru a rezolva problema, oamenii de stiinta americani au cheltuit 12 miliarde de dolari si s-au chinuit zece ani ca sa realizeze un pix care sa scrie chiar si in lipsa gravitatiei, tinut cu susul in jos, sub apa, pe orice suprafata, inclusiv sticla si la orice fel de temperatura, de la conditii de inghet pina la 300 grade C. Rusii au folosit un creion Un american si un român stau de vorba. Americanul spune mindru: We have George W. Bush, Stevie Wonder, Bob Hope and Johnny Cash! La care românul: - We have John Iliescu, no wonder, no hope and no cash | |
| | | lebron vali Membru
| Subiect: rep Lun Oct 22, 2007 7:53 pm | |
| In aceasta seara a avut loc un incendiu la biblioteca lui Gigi Becali,presedinte PNG si patron Steaua.In incendiu au ars ambele carti detinute de Becali.Purtatorul de cuvant a lui Gigi Becali a declarat ca acesta este foarte afectat pt ca nu a putut termina de colorat si a doua carte | |
| | | RzV Membru
Numarul mesajelor : 201 Varsta : 32 Location : Arad Data de inscriere : 05/10/2007
| Subiect: Re: Bancuri Mier Ian 30, 2008 12:13 am | |
| Bula suparat ajunge acasa: - Tata am luat un 4 la matematica! Bang, bang, ii da tata-sau doua palme. A doua zi iar: - Tata am luat un 4 la fizica! Bang 2 palme din nou. A treia zi: - Tata am luat un 10 la muzica! Bang inca doua palme. - Ba tata, dar am luat un 10. - Dupa ce ca nu inveti , iti mai arde si de cantat, nenorocitule! )))))))))) | |
| | | RzV Membru
Numarul mesajelor : 201 Varsta : 32 Location : Arad Data de inscriere : 05/10/2007
| Subiect: Re: Bancuri Dum Feb 10, 2008 3:13 am | |
| Deoarece nu se mai poate cu actuala echipa guvernamentala C.P. Tariceanu s-a gandit sa aduca 12 experti japonezi pe posturile de ministrii. Iata cele 12 nume de ministrii : 1. Nimika Nuymoka 2. Yaspaga Shidute 3. Wreypostu Daybanu 4. Undeypliku Katesparg 5. Skimbaley Inparay 6. Winoakuma Kosuma 7. Furatzara Kutotu 8. Bagabany Labayatu 9. Totkumita Madeskurk 10. Nufurytu Furyo 11.Latrukasa Wikushpaga 12. Yopapnumay Kiolanu"..... | |
| | | RzV Membru
| Subiect: Re: Bancuri Sam Mar 15, 2008 5:56 am | |
| Bula il intreaba pe tatal lui, ce inseamna politica? Tatal il pune pe genunchi si incepe sa-i explice aratand exemple: Fii atent la mine. EU aduc banu in casa, deci eu sunt CAPITALISMUL. Mama are grija de bani, deci ea e GUVERNUL. Bunicul tau are grija ca totul sa fie in regula, deci el este SINDICATUL. Babysitterul nostru e CLASA MUNCITOARE si cu totii muncim ca tu, POPORUL sa te simti bine si sa nu-ti lipseasca nimic. Iar fratiorul tau de cateva luni este VIITORUL nostru comun. Bula retine tot ce a auzit si merge la culcare. In timpul noptii se trezeste ca fratiorul lui a facut in scutec si plange. Se ridica si vrea sa-i zica mamei ce se intampla, dar asta doarme atat de adanc ca nu reuseste sa o trezeasca. Intra sa-i spuna babysitterului dar tatal lui tocmai se hirjonea cu ea in pat in timp ce bunicu lui tragea cu ochiul prin fereastra. Nimeni nu-l observa, asa ca merge inapoi in pat. Ziua urmatoare tatal lui intreba daca poate sa-I spuna cu propriile cuvinte ce inseamna politica. Bula isi aminteste de cele vazute noaptea si raspunde : Politica este cand CAPITALISMUL profita de CLASA MUNCITOARE in timp ce SINDICATUL priveste neputincios. GUVERNUL doarme, nimeni nu baga in seama POPORUL, iar VIITORUL nostru e in cacat. | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Bancuri | |
| |
| | | | Bancuri | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |