10a
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Clasa a X-a A a CNMN

AcasaAcasa  GalerieGalerie  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Excursie la Cladova

In jos 
+8
Victor
Cezy
Benderx92
TeEa BreT0neL
Eddy
Paul
RzV
lebron vali
12 participan?i
AutorMesaj
lebron vali
Membru
Membru
lebron vali

Numarul mesajelor : 142
Varsta : 32
Data de inscriere : 05/10/2007

Excursie la Cladova Empty
MesajSubiect: Excursie la Cladova   Excursie la Cladova EmptyMar Oct 09, 2007 2:14 am

Eu propun sa facem o excursie de o zi la cladova.Ii fain acolo,ii la 25 km de arad(altii or mai fost)si putem sta 1 zi sau chiar 2 la motel sau camping.Am prieteni acolo,ca doar is bunicii mei acolo si cicu face rachie dak ii cazul(sau cumparati) si putem face un fotbal pe islaz ca ii fain acolo.Eu propun sa facem asta intr-o sambata cand nu joaca uta
Sus In jos
lebron vali
Membru
Membru
lebron vali

MesajSubiect: cladova   Excursie la Cladova EmptyMar Oct 09, 2007 2:24 am

de fapt ii chicu(am gresit eu)si ii bunicul meu.Si rachia e un fel de palnca sau asa ceva numa buna pt noi si profesori la un foc de padure.si poate ii si domnu notar acasa si putem face si un tenis
Sus In jos
lebron vali
Membru
Membru
lebron vali

MesajSubiect: apropo de excursie   Excursie la Cladova EmptyMar Oct 09, 2007 2:30 am

Sa stiti ca ii adevarat ce scria la sts.dak dati cu mingea prea mult in dreapta sau stanga tra sa mergeti mult dupa ia pt ca o sa cada pana pe valea mica sau valea mare.depinde de skill vostru
Sus In jos
RzV
Membru
Membru
RzV

Numarul mesajelor : 201

MesajSubiect: Re: Excursie la Cladova   Excursie la Cladova EmptyMar Oct 09, 2007 2:30 am

Vorbeste cu dira sa ne duca.Cred ca ideea asta ii mai buna decat sa mergem la Sibiu :)dar vedem noi inainte de toate trebuie sa vorbin cu dira.

PS: de cate grade se face pe acolo rachia ?Smile
Sus In jos
RzV
Membru
Membru
RzV

Numarul mesajelor : 201

MesajSubiect: Re: Excursie la Cladova   Excursie la Cladova EmptyMar Oct 09, 2007 2:31 am

dorel securistu. a scris:
Sa stiti ca ii adevarat ce scria la sts.dak dati cu mingea prea mult in dreapta sau stanga tra sa mergeti mult dupa ia pt ca o sa cada pana pe valea mica sau valea mare.depinde de skill vostru

Daca cade in vale sarim dupa ea, facem si o mica baie Smile)
Sus In jos
lebron vali
Membru
Membru
lebron vali

MesajSubiect: asta cu gradekle...   Excursie la Cladova EmptyMar Oct 09, 2007 2:34 am

astea cu gradele intreabo pe profa de chimie.si app sa sti ca nu ii vale acolo is numa copaci si campe intiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinsa cheers
Sus In jos
Paul
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 203
Data de inscriere : 22/09/2007

MesajSubiect: Re: Excursie la Cladova   Excursie la Cladova EmptyMar Oct 09, 2007 2:34 am

E fain pe acolo . Merita sa mergem ne cumparam masina adunam bani si mergem noi sau poate ne duce victor cu scuteru =))))) prietenii stiu de ce. Very Happy

Oricum e super fain pe acolo Smile Am fost odata cu un prieten cu un gip :> numa senzatii tari =))

do thw dew :>
Sus In jos
http://clasa9a.hitforum.ro
Eddy
Membru
Membru
Eddy

Numarul mesajelor : 44

MesajSubiect: Re: Excursie la Cladova   Excursie la Cladova EmptyMar Oct 09, 2007 2:55 am

Mergem acolo sa cunoastem familia lui Vali, sa dam un fotbal pana ne rupem, sau cu palinca aia...

PS: il luam si pe Victor sa facem atmosfera bounce
Sus In jos
TeEa BreT0neL
Membru
Membru
TeEa BreT0neL

Numarul mesajelor : 32
Data de inscriere : 08/10/2007

MesajSubiect: Re: Excursie la Cladova   Excursie la Cladova EmptyMar Oct 09, 2007 3:33 am

phuai ce fain k voi organizatzi excursii Shocked :
noi nu organizam Sad
Sus In jos
Benderx92
Membru
Membru
Benderx92

Numarul mesajelor : 21

MesajSubiect: Re: Excursie la Cladova   Excursie la Cladova EmptyMar Oct 09, 2007 9:31 pm

ar fi o idee faina, sai zicem la dirigentie la mrs Dira. ori la cladova ori la halalis(asta ii tot pe valea muresului, da un pic mai departe, aprox. 70km, langa Savarsin). ii lafel, tot padure, si cu am putea face o miscare si peacolo. Da ideia cu cladova ii bine venita
Sus In jos
Cezy
Membru
Membru
Cezy

Numarul mesajelor : 72

MesajSubiect: Re: Excursie la Cladova   Excursie la Cladova EmptyMier Oct 10, 2007 12:06 am

ui la ei cate excursii fac Evil or Very Mad noi abia facem una Very Happy da' sper sa fie fain Smile aveti noroc cu asa o dira Cool
Sus In jos
Victor
Membru
Membru
Victor

Numarul mesajelor : 26
Data de inscriere : 06/10/2007

MesajSubiect: Faina idee   Excursie la Cladova EmptyMier Oct 10, 2007 12:28 am

mda am fost acolo cu clasa in clasa a 4 Very Happy

ii super fain ar fi fain sa mergem oricum sa vb cu dira,pana atunci numa planuri Wink
Sus In jos
Robi
Membru
Membru
Robi

Numarul mesajelor : 66

MesajSubiect: Re: Excursie la Cladova   Excursie la Cladova EmptyMier Oct 10, 2007 12:58 am

da marius si ne duci tu prin paduri ca doar tu le stii acolo teai luat la tranta cu mistretii =)). Da na idee buna si cea cu cladova, da marius la mine numa eu dorm oricum la tine este mai mult loc. :>
Sus In jos
christi1414
Membru
Membru
christi1414

Numarul mesajelor : 110

MesajSubiect: bu   Excursie la Cladova EmptyJoi Oct 11, 2007 2:55 am

ahahahahahaha....bine zis robi=))....si da ...ar fii o idee faina sa mergem la cladova
Sus In jos
Pitzy
Membru
Membru
Pitzy

Numarul mesajelor : 85

MesajSubiect: Re: Excursie la Cladova   Excursie la Cladova EmptyJoi Oct 11, 2007 3:03 am

Robi a scris:
da marius si ne duci tu prin paduri ca doar tu le stii acolo teai luat la tranta cu mistretii =)). Da na idee buna si cea cu cladova, da marius la mine numa eu dorm oricum la tine este mai mult loc. :>

deci nare rost robi asta ii cea mai faina cu luatu la tranta cu mistretzii =)) nare rost ahhahahahaha
Sus In jos
christi1414
Membru
Membru
christi1414

Numarul mesajelor : 110

MesajSubiect: Re: Excursie la Cladova   Excursie la Cladova EmptyJoi Oct 11, 2007 3:06 am

minunat....briliant...genial....perfect clown
Sus In jos
Eddy
Membru
Membru
Eddy

Numarul mesajelor : 44

MesajSubiect: Re: Excursie la Cladova   Excursie la Cladova EmptyJoi Oct 11, 2007 3:24 am

christi1414 a scris:
minunat....briliant...genial....perfect clown

Mersi mersi Embarassed
Sus In jos
Benderx92
Membru
Membru
Benderx92

Numarul mesajelor : 21

MesajSubiect: Re: Excursie la Cladova   Excursie la Cladova EmptyJoi Oct 11, 2007 7:12 pm

no comment Rolling Eyes
Sus In jos
andrei
Membru
Membru

Numarul mesajelor : 47

MesajSubiect: Re: Excursie la Cladova   Excursie la Cladova EmptyVin Oct 12, 2007 6:47 pm

da nah ar fi mai fain sa mergem la sibiu ca si vizitam oraqsul si si stam impreuna Laughing Very Happy Smile jucam fotbal Very Happy ,basket, ne simtim bine toate alea Laughing
Sus In jos
lebron vali
Membru
Membru
lebron vali

MesajSubiect: da bine   Excursie la Cladova EmptyVin Oct 12, 2007 6:49 pm

da ma vad acolo in sibiu ca jucam fotbal in centru vechi.nah merem la sibiu vizitam orasu si stam in internat. NO FOOTBALL ! pacat
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Excursie la Cladova   Excursie la Cladova Empty

Sus In jos

Excursie la Cladova
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Excursie la Bata
» *Excursie la Sibiu 2-4 noiembrie