10a
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Clasa a X-a A a CNMN

AcasaAcasa  GalerieGalerie  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Recomandari filme :)

In jos 
+10
lebron vali
Victor
laura24
Lost*Prophet
christi1414
Cezy
Alekz
RzV
Pitzy
Paul
14 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
lebron vali
Membru
Membru
lebron vali

Numarul mesajelor : 142
Varsta : 32
Data de inscriere : 05/10/2007

Recomandari filme :) - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Recomandari filme :)   Recomandari filme :) - Pagina 2 EmptyDum Oct 28, 2007 11:13 pm

deci o filmu o aparut acu 2-3 ani pe hbo?!bine nu mai zic nimic.probabil ca tu prinzi alt hbo mai special.in caz ca nai vazut ce am scris,am zis ca lam vazut pe hbo si nu am zis ca o aparut acu 2-3 ani,ca stiam asta(ca un film ii pe hbo dupa mult timp)daaaaa loogic! scratch
Sus In jos
Paul
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 203
Data de inscriere : 22/09/2007

MesajSubiect: Re: Recomandari filme :)   Recomandari filme :) - Pagina 2 EmptyLun Oct 29, 2007 1:42 am

RzV a scris:
@tirex jr.:
Filmul a aparut acuma vreo 2-3 ani , uita-te la el in Engleza nu in Roman Wink

daca e vorba de cars..... abia o implinit un an
Sus In jos
http://clasa9a.hitforum.ro
lebron vali
Membru
Membru
lebron vali

MesajSubiect: Re: Recomandari filme :)   Recomandari filme :) - Pagina 2 EmptyLun Oct 29, 2007 2:06 am

duuamne ai inteles razvi cum stai cu creieru acuma?
Sus In jos
vlady92
Membru
Membru
vlady92

Numarul mesajelor : 34
Data de inscriere : 06/10/2007

MesajSubiect: Re: Recomandari filme :)   Recomandari filme :) - Pagina 2 EmptyDum Noi 04, 2007 10:19 pm

The Jacket cu adrien brody si keira knightley o fost mai demult pe hbo. interesant. recomand a beautiful mind cu russell crowe si altele nu-mi vin in minte acuma. 88 minutes cu al pacino e super fain.
Sus In jos
Lost*Prophet
Membru
Membru
Lost*Prophet

Numarul mesajelor : 31
Data de inscriere : 13/10/2007

MesajSubiect: Re: Recomandari filme :)   Recomandari filme :) - Pagina 2 EmptyVin Noi 16, 2007 4:12 am

V for Vendetta:Top 250: #139
User Rating: 8.2/10
" Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot... "
Filmu de care sunt obsedat in momentu de fata Very Happy
Sus In jos
Paul
Admin
Admin

MesajSubiect: Re: Recomandari filme :)   Recomandari filme :) - Pagina 2 EmptyDum Ian 27, 2008 4:05 am

Little Manhattan

Genre:
Comedy / Family / Romance

Tagline:
Nothing's as big as your first love.

Plot Outline:
Two 11-year-olds find love in New York City.

direct la sentiment =)
Sus In jos
iasmi
Membru
Membru

Numarul mesajelor : 3
Data de inscriere : 08/12/2007

MesajSubiect: Re: Recomandari filme :)   Recomandari filme :) - Pagina 2 EmptyDum Ian 27, 2008 5:11 am

prozac nation,goya's ghosts,no country for old men,lolita,the virgin suicides,factory girl,interview,zodiac,stardust,filme de woody allen(annie hall,hollywood ending) si californication merita urmarit etc.deci astea chiar is faine
Sus In jos
lebron vali
Membru
Membru
lebron vali

MesajSubiect: Re: Recomandari filme :)   Recomandari filme :) - Pagina 2 EmptyDum Ian 27, 2008 6:37 pm

Pe 1 februarie apare Meet the spartans.Am cautat pe youtube si ii suprafain.Si inca ceva,a aparut filmu Asterix la olimpiada in curand(in urmatoarele luni la Dacia ca zilele astea ii la Buc) afro
Sus In jos
Lost*Prophet
Membru
Membru
Lost*Prophet

MesajSubiect: Re: Recomandari filme :)   Recomandari filme :) - Pagina 2 EmptyLun Ian 28, 2008 1:01 am

O stire trista din lumea filmelor:Heath Ledger,in varsta de 29 de ani a fost gasit mort pe 22 ianuarie din cauza unei presupuse supradoze de droguri.La vara il vom vedea in (ceea ce unii numesc)cel mai bun rol al sau,in The Dark Knight. R.I.P.,Heath!You shall be remembered.
Sus In jos
Paul
Admin
Admin

MesajSubiect: Re: Recomandari filme :)   Recomandari filme :) - Pagina 2 EmptyLun Ian 28, 2008 3:10 am

4 morcovi 3 dovleci si 2 lubenite o vazut careva? ca eu il am de ceva timp pe hard da nu ma incumet sa ma uit la el . Merita?
Din pacate a ratat globul de aur......
Sus In jos
RzV
Membru
Membru
RzV

Numarul mesajelor : 201

MesajSubiect: Re: Recomandari filme :)   Recomandari filme :) - Pagina 2 EmptyLun Ian 28, 2008 3:13 am

Sincer nu cred ca merita vizionat nu ii cine stie ce film, dar cand esti plictisit poate ii bun si 432...
Sus In jos
Robi
Membru
Membru
Robi

Numarul mesajelor : 66

MesajSubiect: Re: Recomandari filme :)   Recomandari filme :) - Pagina 2 EmptyLun Ian 28, 2008 9:40 pm

ii fain, si apropo paul ai gresit titlu is 3 cartofi si 2 lubenite
Sus In jos
Eddy
Membru
Membru
Eddy

Numarul mesajelor : 44

MesajSubiect: Re: Recomandari filme :)   Recomandari filme :) - Pagina 2 EmptyMier Ian 30, 2008 2:42 am

l-a vazut mama mea... 432, ca sa-l intelegi mai bine trebuie sa fi trait pe vremea comunismului... si sa fi fost femeie...
Sus In jos
Paul
Admin
Admin

MesajSubiect: Re: Recomandari filme :)   Recomandari filme :) - Pagina 2 EmptyMier Ian 30, 2008 3:23 am

Eddy a scris:
l-a vazut mama mea... 432, ca sa-l intelegi mai bine trebuie sa fi trait pe vremea comunismului... si sa fi fost femeie...
deci am nevoie de o masina a timpului si o operatie unpic mai dificila scratch
Sus In jos
vlady92
Membru
Membru
vlady92

Numarul mesajelor : 34
Data de inscriere : 06/10/2007

MesajSubiect: Re: Recomandari filme :)   Recomandari filme :) - Pagina 2 EmptyMier Ian 30, 2008 4:07 am

elizabeth the golden age cica nominalizat la Oscar. mie nu mi se pare cine stie ce. Atonement cu Keira Knightley merge cica, o sa ma uit zilele astea, de asemenea nominalizat la Oscar.
Sus In jos
RzV
Membru
Membru
RzV

Numarul mesajelor : 201

MesajSubiect: Re: Recomandari filme :)   Recomandari filme :) - Pagina 2 EmptyMier Ian 30, 2008 4:25 am

Paul a scris:
Eddy a scris:

Paul tu poti fi o exceptie
Sus In jos
Robi
Membru
Membru
Robi

MesajSubiect: Re: Recomandari filme :)   Recomandari filme :) - Pagina 2 EmptyMier Ian 30, 2008 4:42 am

Paul a scris:
Eddy a scris:

a doua parte e cv mai dificila cred eu =))
Sus In jos
Lost*Prophet
Membru
Membru
Lost*Prophet

MesajSubiect: Re: Recomandari filme :)   Recomandari filme :) - Pagina 2 EmptyDum Feb 17, 2008 10:32 pm

Tocmai am vazut Requiem For A Dream(2000)#65, e super tare Very Happy dar disturbing in unele momente.L-am evitat mult timp deoarece credeam k va fi plictisitor.Dar e ...poezie pe camera Very Happy
Sus In jos
Paul
Admin
Admin

MesajSubiect: Re: Recomandari filme :)   Recomandari filme :) - Pagina 2 EmptyJoi Sept 11, 2008 4:26 am

Lost*Prophet a scris:
O stire trista din lumea filmelor:Heath Ledger,in varsta de 29 de ani a fost gasit mort pe 22 ianuarie din cauza unei presupuse supradoze de droguri.La vara il vom vedea in (ceea ce unii numesc)cel mai bun rol al sau,in The Dark Knight. R.I.P.,Heath!You shall be remembered.
Absolut genial rolul lui Heath. Pe cand apare la Dacia anul viitor probabil... Laughing facem o miscare cu clasa.
Sus In jos
Alekz
Sponsor
Sponsor

Numarul mesajelor : 22
Varsta : 39

MesajSubiect: Re: Recomandari filme :)   Recomandari filme :) - Pagina 2 EmptyJoi Sept 11, 2008 5:11 am

Alekz a scris:
The Godfather Trilogy
Fight Club (1999)
Gladiator (2000)
The Bourne Ultimatum (2007)
The Departed (2006)
The Pianist (2002)
L.A. Confidential (1997)
Pulp Fiction (1994)
Reservoir Dogs (1992)
Once Upon A Time In America (1984)

mda ....
Sus In jos
Robi
Membru
Membru
Robi

MesajSubiect: Re: Recomandari filme :)   Recomandari filme :) - Pagina 2 EmptyJoi Sept 11, 2008 3:45 pm

Paul a scris:
Lost*Prophet a scris:
Absolut genial rolul lui Heath. Pe cand apare la Dacia anul viitor probabil... Laughing facem o miscare cu clasa.

nu apare luna asta totusi ? Smile
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Recomandari filme :)   Recomandari filme :) - Pagina 2 Empty

Sus In jos

Recomandari filme :)
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
 Subiecte similare
-
» Recomandari muzica