10a
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Clasa a X-a A a CNMN

AcasaAcasa  GalerieGalerie  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Genuri de muzica

In jos 
+3
vlady92
lebron vali
Paul
7 participan?i

Ce genuri de muzica ascultati?
Dance
Genuri de muzica Vote_lcap0%Genuri de muzica Vote_rcap
 0% [ 0 ]
Electronic
Genuri de muzica Vote_lcap18%Genuri de muzica Vote_rcap
 18% [ 2 ]
Rap/Hip-Hop
Genuri de muzica Vote_lcap18%Genuri de muzica Vote_rcap
 18% [ 2 ]
Rock
Genuri de muzica Vote_lcap55%Genuri de muzica Vote_rcap
 55% [ 6 ]
Pop
Genuri de muzica Vote_lcap0%Genuri de muzica Vote_rcap
 0% [ 0 ]
Altele (specificati..)
Genuri de muzica Vote_lcap9%Genuri de muzica Vote_rcap
 9% [ 1 ]
Total voturi : 11

AutorMesaj
Paul
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 203
Varsta : 32
Data de inscriere : 22/09/2007

Genuri de muzica Empty
MesajSubiect: Genuri de muzica   Genuri de muzica EmptyLun Oct 29, 2007 1:54 am

Ce genuri de muzica ascultati ?
Sus In jos
http://clasa9a.hitforum.ro
lebron vali
Membru
Membru
lebron vali

Numarul mesajelor : 142
Data de inscriere : 05/10/2007

Genuri de muzica Empty
MesajSubiect: Re: Genuri de muzica   Genuri de muzica EmptyLun Oct 29, 2007 2:06 am

muzica populara...... lol!
Sus In jos
vlady92
Membru
Membru
vlady92

Numarul mesajelor : 34
Data de inscriere : 06/10/2007

Genuri de muzica Empty
MesajSubiect: Re: Genuri de muzica   Genuri de muzica EmptyDum Noi 04, 2007 10:09 pm

Rock is the best. Tot ce tine de rock si e mai vechi de 1990 preferabil. Nu neaparat heavy-ul, mai degraba baladele rock. GUNS N ROSES rullz. mai imi plac influentele jazz si bineinteles jazz-ul clasic Louis Armstrong. flower Genuri de muzica 431115
Sus In jos
christi1414
Membru
Membru
christi1414

Numarul mesajelor : 110

Genuri de muzica Empty
MesajSubiect: Re: Genuri de muzica   Genuri de muzica EmptyVin Noi 09, 2007 11:33 pm

rock-ul ia avantaj
Sus In jos
lebron vali
Membru
Membru
lebron vali

Numarul mesajelor : 142

Genuri de muzica Empty
MesajSubiect: Re: Genuri de muzica   Genuri de muzica EmptyVin Noi 09, 2007 11:53 pm

care is melod rock?alea cu marie marioara sau cu trandafir de la moldova? lol! cheers hai serios acuma,si stefan banicaq jr canta rock
Sus In jos
christi1414
Membru
Membru
christi1414

Numarul mesajelor : 110

Genuri de muzica Empty
MesajSubiect: Re: Genuri de muzica   Genuri de muzica EmptySam Noi 10, 2007 2:56 am

spartanul vali a scris:
care is melod rock?alea cu marie marioara sau cu trandafir de la moldova? lol! cheers hai serios acuma,si stefan banicaq jr canta rock
ala e rock&roll...
Sus In jos
Robi
Membru
Membru
Robi

Numarul mesajelor : 66

Genuri de muzica Empty
MesajSubiect: Re: Genuri de muzica   Genuri de muzica EmptySam Noi 10, 2007 3:32 am

ala stie trei acorduri si sal imite pe elvis Neutral
Sus In jos
Alekz
Sponsor
Sponsor

Numarul mesajelor : 22
Varsta : 39

Genuri de muzica Empty
MesajSubiect: Re: Genuri de muzica   Genuri de muzica EmptyJoi Sept 11, 2008 5:20 am

Rap/Hip-Hop [ 1 ]

CTC care au fani chiar si printre dame ... cu mai multe jocuri de cuvinte ca o revista de integrame \:d/
Sus In jos
andrei
Membru
Membru

Numarul mesajelor : 47

Genuri de muzica Empty
MesajSubiect: Re: Genuri de muzica   Genuri de muzica EmptyMar Sept 16, 2008 12:19 am

rap/hip-hop[2] ii cel mai fain p bune poti scoate pop din top:| eminem king(cel mai tare lose yourself ,sing for the moment,when i'm gone si stan asteas cele mai tari ale lui da toates faine:D ) ,fort minor-remember the name, xzibit-x,concentrate ,snoop dog-still feat dr dre aiai chiar beton,ice cube, tupac-changes si ghetto ghospel mai ascult si LP super super super tare:D-faint/what i've done/we made it (cu busta rymes) bon jovi-it's my life,have a nice day,living on a prayer,lost highway,green day-buleward of broken dreams si mai multe nu mai le tin minte +red hot chilly peppers -snow:X Very Happy vi le recomand si voua daca ascultati genu asta de muzica Very Happy Very Happy puneti mai multi posturi si voturile voastre aici sa vedem ce castiga Very Happy
Sus In jos
Paul
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 203
Data de inscriere : 22/09/2007

Genuri de muzica Empty
MesajSubiect: Re: Genuri de muzica   Genuri de muzica EmptyMar Sept 16, 2008 12:43 am

andrei a scris:
rap/hip-hop[2] ii cel mai fain p bune poti scoate pop din top:| eminem king(cel mai tare lose yourself ,sing for the moment,when i'm gone si stan asteas cele mai tari ale lui da toates faine:D ) ,fort minor-remember the name, xzibit-x,concentrate ,snoop dog-still feat dr dre aiai chiar beton,ice cube, tupac-changes si ghetto ghospel mai ascult si LP super super super tare:D-faint/what i've done/we made it (cu busta rymes) bon jovi-it's my life,have a nice day,living on a prayer,lost highway,green day-buleward of broken dreams si mai multe nu mai le tin minte +red hot chilly peppers -snow:X Very Happy vi le recomand si voua daca ascultati genu asta de muzica Very Happy Very Happy puneti mai multi posturi si voturile voastre aici sa vedem ce castiga Very Happy

Desi ne minti ca rapul e cel mai fain tu asculti rock la greu . Genuri de muzica 651411
Numa melodii comerciale gasesti ? HUuu Rolling Eyes
Sus In jos
http://clasa9a.hitforum.ro
andrei
Membru
Membru

Numarul mesajelor : 47

Genuri de muzica Empty
MesajSubiect: Re: Genuri de muzica   Genuri de muzica EmptyMier Sept 17, 2008 1:15 am

pai ... scratch daca zici tu mai ascult si alte melodii gen three days grace never too late , paul stanley live to win mai dami si tu cateva sugestii Very Happy Very Happy Very Happy si da e greu sa deci ce e mai fain rock sau hip-hop ambele genuri imi plac da' parca mai mult hip-hop
Sus In jos
Continut sponsorizat

Genuri de muzica Empty
MesajSubiect: Re: Genuri de muzica   Genuri de muzica Empty

Sus In jos

Genuri de muzica
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Recomandari muzica

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum