| Genuri de muzica | |
|
|
Ce genuri de muzica ascultati? | Dance | | 0% | [ 0 ] | Electronic | | 18% | [ 2 ] | Rap/Hip-Hop | | 18% | [ 2 ] | Rock | | 55% | [ 6 ] | Pop | | 0% | [ 0 ] | Altele (specificati..) | | 9% | [ 1 ] |
| Total voturi : 11 | | |
|
Autor | Mesaj |
---|
Paul Admin
Numarul mesajelor : 203 Varsta : 32 Location : Under your desk Data de inscriere : 22/09/2007
| Subiect: Genuri de muzica Lun Oct 29, 2007 1:54 am | |
| Ce genuri de muzica ascultati ? | |
|
| |
lebron vali Membru
Numarul mesajelor : 142 Varsta : 32 Location : Sparta Data de inscriere : 05/10/2007
| Subiect: Re: Genuri de muzica Lun Oct 29, 2007 2:06 am | |
| muzica populara...... | |
|
| |
vlady92 Membru
Numarul mesajelor : 34 Varsta : 32 Location : undeva in Univers... Data de inscriere : 06/10/2007
| |
| |
christi1414 Membru
Numarul mesajelor : 110 Data de inscriere : 06/10/2007
| Subiect: Re: Genuri de muzica Vin Noi 09, 2007 11:33 pm | |
| | |
|
| |
lebron vali Membru
Numarul mesajelor : 142 Varsta : 32 Location : Sparta Data de inscriere : 05/10/2007
| Subiect: Re: Genuri de muzica Vin Noi 09, 2007 11:53 pm | |
| care is melod rock?alea cu marie marioara sau cu trandafir de la moldova? hai serios acuma,si stefan banicaq jr canta rock | |
|
| |
christi1414 Membru
Numarul mesajelor : 110 Data de inscriere : 06/10/2007
| |
| |
Robi Membru
Numarul mesajelor : 66 Varsta : 32 Location : inca caut Data de inscriere : 05/10/2007
| Subiect: Re: Genuri de muzica Sam Noi 10, 2007 3:32 am | |
| ala stie trei acorduri si sal imite pe elvis | |
|
| |
Alekz Sponsor
Numarul mesajelor : 22 Varsta : 39 Location : Harad Data de inscriere : 05/10/2007
| Subiect: Re: Genuri de muzica Joi Sept 11, 2008 5:20 am | |
| Rap/Hip-Hop [ 1 ]
CTC care au fani chiar si printre dame ... cu mai multe jocuri de cuvinte ca o revista de integrame \:d/ | |
|
| |
andrei Membru
Numarul mesajelor : 47 Varsta : 32 Location : arad Data de inscriere : 06/10/2007
| Subiect: Re: Genuri de muzica Mar Sept 16, 2008 12:19 am | |
| rap/hip-hop[2] ii cel mai fain p bune poti scoate pop din top:| eminem (cel mai tare lose yourself ,sing for the moment,when i'm gone si stan asteas cele mai tari ale lui da toates faine:D ) ,fort minor-remember the name, xzibit-x,concentrate ,snoop dog-still feat dr dre aiai chiar beton,ice cube, tupac-changes si ghetto ghospel mai ascult si LP super super super tare:D-faint/what i've done/we made it (cu busta rymes) bon jovi-it's my life,have a nice day,living on a prayer,lost highway,green day-buleward of broken dreams si mai multe nu mai le tin minte +red hot chilly peppers -snow:X vi le recomand si voua daca ascultati genu asta de muzica puneti mai multi posturi si voturile voastre aici sa vedem ce castiga | |
|
| |
Paul Admin
Numarul mesajelor : 203 Varsta : 32 Location : Under your desk Data de inscriere : 22/09/2007
| Subiect: Re: Genuri de muzica Mar Sept 16, 2008 12:43 am | |
| - andrei a scris:
- rap/hip-hop[2] ii cel mai fain p bune poti scoate pop din top:| eminem (cel mai tare lose yourself ,sing for the moment,when i'm gone si stan asteas cele mai tari ale lui da toates faine:D ) ,fort minor-remember the name, xzibit-x,concentrate ,snoop dog-still feat dr dre aiai chiar beton,ice cube, tupac-changes si ghetto ghospel mai ascult si LP super super super tare:D-faint/what i've done/we made it (cu busta rymes) bon jovi-it's my life,have a nice day,living on a prayer,lost highway,green day-buleward of broken dreams si mai multe nu mai le tin minte +red hot chilly peppers -snow:X vi le recomand si voua daca ascultati genu asta de muzica puneti mai multi posturi si voturile voastre aici sa vedem ce castiga
Desi ne minti ca rapul e cel mai fain tu asculti rock la greu . Numa melodii comerciale gasesti ? HUuu | |
|
| |
andrei Membru
Numarul mesajelor : 47 Varsta : 32 Location : arad Data de inscriere : 06/10/2007
| Subiect: Re: Genuri de muzica Mier Sept 17, 2008 1:15 am | |
| pai ... daca zici tu mai ascult si alte melodii gen three days grace never too late , paul stanley live to win mai dami si tu cateva sugestii si da e greu sa deci ce e mai fain rock sau hip-hop ambele genuri imi plac da' parca mai mult hip-hop | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Genuri de muzica | |
| |
|
| |
| Genuri de muzica | |
|