10a
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Clasa a X-a A a CNMN

AcasaAcasa  GalerieGalerie  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Forumuri noi ? :)

In jos 
+6
TeEa BreT0neL
RzV
Cezy
Eddy
Victor
Paul
10 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
andrei
Membru
Membru

Numarul mesajelor : 47
Varsta : 32
Data de inscriere : 06/10/2007

Forumuri noi ? :) - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Forumuri noi ? :)   Forumuri noi ? :) - Pagina 2 EmptyMar Sept 16, 2008 2:21 am

fa un forum de x11:)) sau cva de genu sa se inscrie mai multi pt. sezonu urmator luati exemplu de la mine venit cu echipa noua pe locul 3 deocamdata in campionat Very Happy Very Happy Very Happy
Sus In jos
RzV
Membru
Membru
RzV

Numarul mesajelor : 201
Data de inscriere : 05/10/2007

MesajSubiect: Re: Forumuri noi ? :)   Forumuri noi ? :) - Pagina 2 EmptyMar Sept 16, 2008 3:29 am

exista facut topic;)
Sus In jos
Paul
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 203
Data de inscriere : 22/09/2007

MesajSubiect: Re: Forumuri noi ? :)   Forumuri noi ? :) - Pagina 2 EmptyMar Sept 16, 2008 10:31 pm

tot jocul ala tine numai in norocul care il ai cu jucatorii la inceput eu cu cisternele alea mele mai mult de egaluri cu echipe mari nu pot chiar daca le marchez coordonatoru , ghicesc tacticile etc.
Sus In jos
http://clasa9a.hitforum.ro
andrei
Membru
Membru

Numarul mesajelor : 47
Data de inscriere : 06/10/2007

MesajSubiect: Re: Forumuri noi ? :)   Forumuri noi ? :) - Pagina 2 EmptyDum Sept 21, 2008 12:46 am

Paul a scris:
tot jocul ala tine numai in norocul care il ai cu jucatorii la inceput eu cu cisternele alea mele mai mult de egaluri cu echipe mari nu pot chiar daca le marchez coordonatoru , ghicesc tacticile etc.
da ii f adevarat Sad Sad Sad exemplu eu cu victor scratch wtf am facut exact cum era tactica lui si tot am pierdut si eu cu vlad la fel 2/2 infrangeri am pierdut din vina jucatorilor Sad si voi aveti si un sezon deja facut in care ati primit bani / abilitate la jucatori etc...
Sus In jos
RzV
Membru
Membru
RzV

Numarul mesajelor : 201
Data de inscriere : 05/10/2007

MesajSubiect: Re: Forumuri noi ? :)   Forumuri noi ? :) - Pagina 2 EmptyDum Noi 09, 2008 1:35 am

Reinviem FORUMUL ?
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Forumuri noi ? :)   Forumuri noi ? :) - Pagina 2 Empty

Sus In jos

Forumuri noi ? :)
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
10a :: Administrator :: Intrebari , Propuneri , Help-
Mergi direct la: